حجت الاسلام و المسلمين سيد محمود مرتضوي در گفتگو با خبرنگار مركز خبر حوزه با اشاره به پيشينه موسسه سروش حكمت مرتضوي اظهارداشت: اين موسسه با هدف تربیت طلاب و مبلغان و مجهز كردن آنها به علوم روز از سال 82 فعاليتهاي خود را آغاز و توانست پس از 6 سال فعاليت،كارهاي خود را با اخذ مجوزهاي لازم رسميت بخشد .
وي فعاليتهاي اين موسسه را در 4 محور آموزش ،پژوهش ،تبليغ و نشر مكتوب و الكترونيك دانست و افزود: در بخش آموزش، اين مركز توانسته است دورهها و كلاسهايی را با موضوعات اعتقادي، كلامي، شيطان پرستي ،نقد بهاييت ،عرفانهاي نو ظهور و همچنين برگزاری كلاسهاي زبان انگليسي براي طلاب و اعضاي خود كه شامل 6 گروه تبليغي 12 نفره هستند برگزار نمايد.
مدیر موسسه فرهنگی سروش حکمت، چاپ كتب مختلف ديني از جمله سيره 14 معصوم و زندگي 110 عالم شيعي را از جمله فعاليتهاي مهم بخش پژوهش خواند و تصريح كرد: در سايت الكترونيكي این موسسه نيز بيش از 800 مقاله ارزشمند ديني با محوريت علوم انساني بار گذاري شده است.
حجتالاسلام والمسلمین مرتضوی يكي از دغدغههاي اصلي اين موسسه را پس از نيازسنجيهاي انجا شده در سطح جامعه، انجام اقدامي موثردر عرصه فقه ارتباطات برشمردو گفت: در این راستا اقداماتي انجام شد كه از آن جمله میتوان به برگزاري همايش فقه ارتباطات در سال گذشته اشاره کرد.
وي تاكيد كرد: در صددیم تا نشستها و همايشهاي ديگري را نيز در عرصه فقه رسانه،فقه تلويزيون،فقه روزنامه نگاري ،فقه خبر و خبرگزاري و فقه هنر و سينما برگزار نماييم .
مدیر موسسه فرهنگی سروش حکمت ادامه داد: بر اساس سند چشم انداز 5 ساله موسسه بايد براي هر موضوع 12 نشست علمي و 5 همايش برگزار گردد.
این محقق حوزوی، به دست آوردن فرهنگ اصطلاح نامه فقه ارتباطات،تهيه دايرة المعارف فقه ارتباطات و رسانه ، تهيه قواعد فقهي ارتباطات و رسانه، بررسي رويكرد قرآن به ارتباطات و اطلاع رساني و تبليغات و تهيه قواعد اصوليه ارتباطات و رسانه را از جمله نتايج مورد انتظار از برگزار ي اين نشستها و همايشها عنوان كرد و از انجام همانگيهاي لازم براي ايجاد يك مركز تخصصي فقه ارتباطات در حوزه علميه طي 5 سال آينده خبرداد.
وي در پايان با اشاره به برنامههاي آتي موسسه، يادآورشد: براي سال جاري نيزعلاوه بر برگزاري 6 نشست تخصصي فقه و ارتباطات در صدصد هستيم تا مجموعه مقالات همايش فقه و ارتباطات سال گذشته در قالب كتابي منتشر نماييم.